Wij zijn er klaar voor, jij ook?

Welkom op de congreswebsite van ABVV-Metaal.
Het volgende statutaire congres staat op de agenda voor februari 2018 en het thema van dit belangrijk event is ook zeer actueel: 'Industrie 4.0, sociaal of anders niet!'. Zoals altijd is er een hoop werk dat verzet wordt in de regio's om zo'n congres voor te bereiden. Deze website is bedoeld als platform, als vertrekpunt, voor jullie discussies, waar je informatie kunt downloaden of zelfs comments toevoegen. Het is een website die leeft, die wekelijks wordt uitgebreid en aangevuld. Dus kom geregeld eens kijken, lees de dossiers en neem deel aan de verschillende discussies die zeker zullen ontstaan. 

Tot in Ieper!

03 dagen
22 uren
13 minuten
26 seconden

Welkom in Ieper!

In Flanders fields

In Flanders fields the poppies blow
Between the crosses, row on row,
That mark our place; and in the sky
The larks, still bravely singing, fly
Scarce heard amid the guns below.

Dit wereldberoemd gedicht is opgedragen aan een plek waar de geschiedenis rood kleurde. Maar helaas niet het juiste rood. 
In 2018 vieren we dat 100 jaar geleden vrede werd gesloten na een verschrikkelijke strijd. En de strijd blijft nog steeds duren. 

Het Perron, een hypermodern congrescentrum, is dé geschikte locatie voor het Statutair Congres 2018. 

Met de trein

Op 2 minuten wandelen van het station!

Met de auto

Op 20 minuten van de autostrade.

Enquête

ABVV-Metaal nodigt je uit om deel te nemen aan het eerste deel van onze Congres-enquête.

In het kader van ons Congres in 2018 met als thema ‘Industrie 4.0: sociaal of anders niet’, willen wij als vakbond graag weten hoe het er bij jou in het bedrijf aan toe gaat op het vlak van levenslang leren en opleiding, arbeidsorganisatie en (sociale) innovatie.

Deelnemen